Dr. Dolores Ghersinich, kandidatkinja za gradonačelnicu Poreča: “Nakon dvije godine ponudit ću na referendumu svoj mandat građanima na provjeru!”

NAKON PRVE DVIJE GODINE MANDATA, ZATRAŽIT ĆU DA SE REFERENDUMOM ISTRAŽI ISPRAVNOST NAŠEG RADA! ISPRAVNOST MOGA RADA I RADA MOG TIMA!

Poslušajte gostovanje naše kandidatkinje za gradonačelnicu Poreča dr. Dolores Ghersinich i zamjenika Slavka Fornažara (HNS) u emisiji PRESSPLUS Radio Centra Poreč na linku:

PressPlus Dolores i Slavko

 

 

Naša kandidatkinja za gradonačelnicu, dr. Dolores Ghersinich i kandidat za zamjenika gradonačelnice, Slavko Fornažar o motivima koji su ih potakli da se prihvate kandidature:

 

 

Dolores Ghersinich, kandidatkinja za gradonačelnicu, o prvih sto dana mandata, o referendumu kojim će nakon prve dvije godine mandata ispitati povjerenje kod građana, te o revitalizaciji starogradske jezgre:

 

 

Dolores Ghersinich o problemu hitne medicinske pomoći u Domu zdravlja Poreč:

 

 

Slavko Fornažar (HNS), kandidat za zamjenika gradonačelnice o porezu na nekretnine, hitnoj medicinskoj pomoći, te o poticajnoj stanogradnji:

 

 

Dolores Ghersinich, kandidatkinja za gradonačelnicu o odnosu prema krupnom kapitalu i otvoreni telefon: pitanja građana:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *