Vladimir Sladonja (SDP) kandidat na listi za GV-e: “Bolji život naših sugrađana kroz razvoj malog i srednjeg poduzetništva”

Vladimir Sladonja (potpredsjednik SDP Poreč), naš kandidat na listi za Gradsko vijeće i vijećnik u zadnjem sazivu Gradskog vijeća Grada Poreča-Parenzo, gostovao je u emisiji Press Plus Radio centra Poreč. Poslušajte što je rekao kako naša koalicija ZAJEDNO MOŽEMO VIŠE namjerava realizirati projekte zone Saladinka – Sv. Martin, Peškeru, rekonstrukciju povijesne jezgre i gradsku rivu.

 

U uvodnom dijelu emisije naš kandidat na listi za Gradsko vijeće ukratko je predstavio kompletnu listu koalicije ZAJEDNO MOŽEMO VIŠE:

 

 

Poslušajte što je naš kandidat Vladimir Sladonja rekao o našem programu za zonu Saladinka – Sv. Martin, kao i o prodaji gradske parcele na toj lokaciji kojom je IDS-ova vlast dovela u nepovoljnu situaciju nekoliko naših sugrađana, vlasnika susjednih parcela na toj lokaciji:

 

 

Vladimir Sladonja (SDP) o našem programu realizacije najvrijednijeg gradskog resurasa zone Peškera na novim osnovama – prema potrebama naših građana i javno-privatnog partnerstva Grada i naših malih poduzetnika i obrtnika:

 

 

 

Naš kandidat o našem programu o rekonstrukciji povijesne jezgre (Trg Marafor, palača Bečić, Park Matije Gupca) i gradske rive:

 

 

Vladimir Sladonja (potpredsjednik SDP-a Poreč) progovorio je i o aktualnom stanju u gradskoj organizaciji SDP-a Poreč:

 

 

U završnom dijelu emisije, Vladimir Sladonja progovorio je o radu Gradskog vijeća u prošlom sazivu, te uputio poruku biračima i pozvao ih da izađu na izbore:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *