Zvonko Liović (predsjednik HNS-a Poreč): “IDS nas je izigrao i više mu ne vjerujemo!”

Rodoljub Kosić (predsjednik GO SDP-a Poreč) i Zvonko Liović (predsjednik HNS Istra i podružnice Poreč, gostovali su u emisiji Press Plus Radio Centra Poreč. Poslušajte što je predsjednik HNS-a rekao o razlozima raskida koalicije sa IDS-om u Poreču, o POS-ovim stanovima, a Rodoljub Kosić predsjednik GO SDP-a Poreč o problemu vezova u gradskoj lučici i kakav Poreč želimo izgraditi mi u koaliciji ZAJEDNO MOŽEMO VIŠE.

Snimak cijele emisije:

 

 

Zvonko Liović (predsjednik HNS Istra i podružnice Poreč) o HNS-u u Istri i Poreču, o razlozima raskida koalicije sa IDS-om u Poreču

 

 

Zvonko Liović (predsjednik HNS Istra i podružnice Poreč) o POS-ovim stanovima na području grada Poreča i uvođenju poreza na nekretnine, o novom načinu upravljanja gradskim prostorima, o urbanim “crnim rupama” u starogradskoj jezgri i drugim dijelovima programa koalicije.

 

 

 

Rodoljub Kosić (predsjednik GO SDP-a Poreč) o radu Gradskog vijeća u prošlom sazivu sa posebnim osvrtom na odnos vladajućih prema oporbi.

 

 

Rodoljub Kosić (predsjednik GO SDP-a Poreč) o problemima vezova u sportskoj lučici

 

 

Rodoljub Kosić (predsjednik GO SDP-a Poreč) o izbornom programu koalicije ZAJEDNO MOŽEMO VIŠE: razvoj grada bazirati na razvoju malog gospodarstva, o programu za mlade, umirovljenike, povlaćenju sredstava iz EU fondova… 

 

 

Rodoljub Kosić (predsjednik GO SDP-a Poreč) o tome kakav Poreč želi koalicija ZAJEDNO MOŽEMO VIŠE

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *